9 февр. 2010 г., 14:47

Ключ за сърцето 

  Поэзия » Любовная
729 0 1

Не искам ключ от твоята врата,

за мен остана винаги открита,

но хубаво е пак, че спомена,

прекрасно е все пак, че ме попита.

 

Сърцето ти, което ме плени,

сърцето ти аз искам да получа,

и мисъл чакам да ме осени,

къде за него да намеря ключа? 

 

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??