30 sept 2008, 21:31

Ключът от романа... 

  Poesía » Otra
642 0 4
Сърцето ми пощада търси,
тупка с идващите дни,
чака някакво желание,
което може би ще се осъществи.
Намерих ключа от романа,
скрит зад прах и пустота,
извадих ножовете
 от колана,
каращи ме да трептя...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??