30 сент. 2008 г., 21:31

Ключът от романа... 

  Поэзия » Другая
638 0 4
Сърцето ми пощада търси,
тупка с идващите дни,
чака някакво желание,
което може би ще се осъществи.
Намерих ключа от романа,
скрит зад прах и пустота,
извадих ножовете
 от колана,
каращи ме да трептя...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??