Отидох в…
гората – взех си малко
от росата, цветята,
късче небесна синева,
късче росна трева,
късче от нежна
красота…
и
напълних ръце
със звезди…
Малко виолет – от галактика,
малко оранж – от изгряващо небе,
малко жълто – от слънце огнено,
малко синьо – от простор велик,
малко зелено – от тревата росна,
малко червено – от пурпурния залез,
малко розово – от усмивката,
малко нежност – от две малки ръце на
дете…
Нарисувах
най-красивата
картина…
…………………………………………..
Напишете, сега и тук – името на картината, защото утре ще бъде – късно !!!
05.01.10г.
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados