10 янв. 2010 г., 12:46

Книга за живота - І 

  Поэзия » Другая
639 0 13

Отидох в…

гората – взех си малко

от росата, цветята,

късче небесна синева,

късче росна трева,

късче от нежна

красота…

и

напълних ръце

със звезди…

Малко виолет – от галактика,

малко оранж – от изгряващо небе,

малко жълто – от слънце огнено,

малко синьо – от простор велик,

малко зелено – от тревата росна,

малко червено – от пурпурния залез,

малко розово – от усмивката,

малко нежност – от две малки ръце на

дете…

 

Нарисувах

най-красивата

картина…

 

…………………………………………..

 

Напишете, сега и тук – името на картината, защото утре ще бъде – късно !!!

 

05.01.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??