3 mar 2005, 2:43

Кодово име - Жив съм! 

  Poesía
1050 0 1
Един поглед върху плът ранима,
мисъл, че всичко е изпълнимо ,
едно чувство нерарушимо
в душа помислила, че е значима
и само четири думи се повтарят в живота - 
Задръж Ме!
Изиграй Ме!
Целуни Ме!
Убий ме!

Един нежен полъх върху сърце от рани
довят от далечна буря,
един досег до нейната душа,
покриващ със скреж моите длани
и само четири думи се шепнат в нощта -
Задръж ме!
Изиграй ме!
Целуни ме!
Убий ме!

..... Обичай ме!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??