6 abr 2017, 11:34

Кога 

  Poesía » De amor
313 1 3

Вървя по познат тротоар,
до слънцето  радост ме вдига,
добричкият стар светофар
със жълтото пак ми намига.

Колите във странен кортеж
забързано в улици шарят,
площадчето... цветен манеж,
развихрени пуканки парят.

Вървя с изкривен светоглед,
уж ти си до мен...  а те няма,
похапвам без теб сладолед,
кога ще се случиме двама?

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??