Вървя по познат тротоар,
до слънцето радост ме вдига,
добричкият стар светофар
със жълтото пак ми намига.
Колите във странен кортеж
забързано в улици шарят,
площадчето... цветен манеж,
развихрени пуканки парят.
Вървя с изкривен светоглед,
уж ти си до мен... а те няма,
похапвам без теб сладолед,
кога ще се случиме двама?
© Неземна Всички права запазени