8 feb 2011, 14:36

Когато... 

  Poesía
717 0 3

 

Когато в очите сълзите напират,
усмивката твоя ми дава мечта
и погледът нежен в мене събира
разбите чувства едно по едно!

Когато целувка погали душата,
от трепет сърцето немирно тупти,
светът е красиво, потайно различен,
когато заспивам във твойте ръце!

 

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??