Feb 8, 2011, 2:36 PM

Когато... 

  Poetry
718 0 3

 

Когато в очите сълзите напират,
усмивката твоя ми дава мечта
и погледът нежен в мене събира
разбите чувства едно по едно!

Когато целувка погали душата,
от трепет сърцето немирно тупти,
светът е красиво, потайно различен,
когато заспивам във твойте ръце!

 

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??