8 февр. 2011 г., 14:36

Когато... 

  Поэзия
713 0 3

 

Когато в очите сълзите напират,
усмивката твоя ми дава мечта
и погледът нежен в мене събира
разбите чувства едно по едно!

Когато целувка погали душата,
от трепет сърцето немирно тупти,
светът е красиво, потайно различен,
когато заспивам във твойте ръце!

 

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??