14 ago 2011, 14:01

Когато 

  Poesía » De amor
663 0 7

Когато някой ме обича,

света докосвам нежно с длани.

Запява под прозореца ми птичка,

а музата пристига рано-рано.

 

Когато някой ме обича,

опора здрава той ще има -

жена вярна и любвеобилна

и вечен, вечен пристан.

 

Когато някой ме обича,

с очи затворени докосвам Рая.

За любовта залагам всичко -

тя носи, носи ме в безкрая!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??