4 ene 2018, 10:39

Когато... 

  Poesía
294 0 2

Когато...

 

Когато твоята обич
моята намери,
тогава... остани.
Когато твойто време
миг за мен отрони,
тогава... остани.
Когато смело рамо
до мен положиш ти,
тогава... остани.
Когато от очите ми
искри във твоите палят,
тогава... остани.
Когато в пътя си посочно
се намерим и вървим,
тогава... остани.
Когато от любов
при мен пулсиращ идваш,
тогава... остани.
Когато свое място в 
живота ти намирам,
тогава... остани.
Когато страх прогони
мъжкия ти плам,
тръгвам си от теб,
време – без следи.
Тежест е такава обич!
Просто си върви!

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??