14 abr 2022, 10:52

Когато 

  Poesía » De amor
720 0 0

       

             Когато

 

И когато нощта вън се спуска,

и угасва безкрайният ден,

планините потъват в мъглите

и звездите са само със мен.

 

И сърцето ми плаче смутено,

красотата в душата трепти

и картини се сменят безкрайно

в сиво-синьо и черно дори.

 

А самотният вятър е влюбен,

той играе със мойте коси

и посипва ги с пламък вечерен,

и ми носи красиви мечти.

 

Знае той, че сърцето ми страда,

във очите ми вижда сълзи,

затова пак така ме прегръща

и изпраща ми всички звезди.

 

                        Мария Мустакерска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??