28 may 2007, 11:10

КОГАТО... 

  Poesía
661 0 12
 

Когато ме погледнеш - ослепявам,

не виждам друга ничия любов...

Когато ме целунеш - онемявам

и устните втвърдяват се без зов.

Когато ме докоснеш - полетявам

и рея се в безоблачно небе.

Когато заговориш - оглушавам

и само твойта музика отеква с ехо в мен...

Когато си до мене - съм завършена и цяла

и даже сляпа, няма, глуха да остана,

от щастие ще бъда премаляла...

Но с тебе да съм, моя сладка рана!!!...

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??