Когато ме погледнеш - ослепявам,
не виждам друга ничия любов...
Когато ме целунеш - онемявам
и устните втвърдяват се без зов.
Когато ме докоснеш - полетявам
и рея се в безоблачно небе.
Когато заговориш - оглушавам
и само твойта музика отеква с ехо в мен...
Когато си до мене - съм завършена и цяла
и даже сляпа, няма, глуха да остана,
от щастие ще бъда премаляла...
Но с тебе да съм, моя сладка рана!!!...
© Деси Инджева Все права защищены