1 ene 2009, 21:32

Когато... 

  Poesía
656 0 0

 

Когато слънцето залезе и губи цялата си мощ,

когато морето утихне и заспи в полунощ,

когато дъждът завали и покори дивата нощ,

когато...

 

аз пак ще дойда

и ще се надвеся над теб,

но не с Ной, ще протегна ръка към лицето ти

и ще целуна устните, ще се усмихна

и ще разкрия истините,

ще залича кошмарите...

когато хищникът се събуди в мен,

когато воят му се разнесе вбесен,

когато ти, нейно мое дете,

ме погледнеш ужасен...

аз ще потъна в твоя питащ поглед,

ще сведа глава на твойта гръд,

ще усетя твоята застиваща плът,

ще я обгърна с мойта кръв

и тогава заедно ще отлетим отвъд...

© Андриана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??