Когато ти при другата отидеш
за нещо ново и неизживяно,
повярвай - само самота ще видиш
и ще се върнеш сутрин рано.
Когато погледа горещ ти срещнеш,
познат от дни и месеци, година,
дали ще можеш прошка да поискаш
и да повярваш - любовта я има!
© Мария Todos los derechos reservados