Dec 23, 2009, 4:33 PM

Когато... 

  Poetry » Love
517 0 3

Когато ти при другата отидеш

за нещо ново и неизживяно,

повярвай - само самота ще видиш

и ще се върнеш сутрин рано.

 

Когато погледа горещ ти срещнеш,

познат от дни и месеци, година,

дали ще можеш прошка да поискаш

и да повярваш - любовта я има!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??