Когато дявол се влюби в ангел,
всичко спира –
светът не се върти,
слънцето ще те изпепели,
а тъмата е по-черна от тъгата във душата.
Нещо покълва в сърцето...
страха от нещо в теб,
страха от нещо ново,
стараха от блясъка във неговите очи
и от възможността да сбъднеш своите мечти.
Когато дявол се влюби в ангел,
настъпва тишина,
друг звук не може да се чуе,
само тихата мелодия
от ангелкия глас .
Съзре ли Дявол своя Ангел,
види ли обаянието на ореола му,
помирише ли слънчевата светлина по кожата му,
се чуди - дали ще може да се спре
кървавите сълзи да лее!
Поиска ли Дявол своя Ангел,
ще премине през Ада и целия свят,
ще преплува морета и океани,
ще полети във всички небеса,
за да съзре своята съдба!
© Криси Todos los derechos reservados