14 feb 2010, 0:31

Когато любовта до мен застане 

  Poesía » De amor
2060 0 33

 

Стихотворението е отличено с поощрителна грамота в Седмия международен конкурс "Вино и жени, жени и вино" - 2010 г.

 

 

Ще те посрещна…

В най-светлото на думите.

На прага на щастливите усмивки.

Ще спрат минутите, секундите,

които ме отдалечават от брега ти.

С две кехлибарени зърна ще те нахраня.

Ще се разпукат тънките им устни

и сладък сок ще потече по стръмното,

набъбнало у нас желание.

Ще се разпалят лумнали огньове,

потекли по пресъхналите вени.

В две чаши ще ги съберем –

ще пием до разсъмване…

Любов на екс.

До пълна лудост…

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБОВНОТО ОПИЯНЕНИЕ!

ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

                                                                                                      Весела ЙОСИФОВА

 

 МУЗИКАЛЕН ПОЗДРАВ!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??