Когато любовта прекрачи прага
и те помилва с гòсподни очи,
към нея пристъпи, но замълчи,
в очите й щом бликне топла влага!
Жена е тя и цвят от синевата,
и кръв от кръв, която ще ви слее!
Обичай я, обичай я така, че
завинаги да бъдеш в рая с нея!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados
завинаги да бъдеш в рая с нея!