18 авг. 2009 г., 20:57

Когато любовта прекрачи прага 

  Поэзия » Любовная
919 0 2

Когато любовта прекрачи прага

и те помилва с гòсподни очи,

 

към нея пристъпи, но замълчи,

в очите й щом бликне топла влага!

 

Жена е тя и цвят от синевата,

и кръв от кръв, която ще ви слее!

 

Обичай я, обичай я така, че

завинаги да бъдеш в рая с нея!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??