16 ago 2014, 19:44

Когато миналото те преследва 

  Poesía
530 0 0

Когато миналото те преследва,
когато се задавяш във сълзи,
недей, на себе си дай клетва,
не се обръщай, продължи...

Защото там ще видиш само
лъжливо отражение от преди,
недей, това не е реалност,
а низ от бледи спомени...

И нека погледът не среща
на миналото сенките в мъгла,
поглеждайки назад се вглеждаш
отново в същата тъга...

© Йоанна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??