16 авг. 2014 г., 19:44

Когато миналото те преследва 

  Поэзия
531 0 0

Когато миналото те преследва,
когато се задавяш във сълзи,
недей, на себе си дай клетва,
не се обръщай, продължи...

Защото там ще видиш само
лъжливо отражение от преди,
недей, това не е реалност,
а низ от бледи спомени...

И нека погледът не среща
на миналото сенките в мъгла,
поглеждайки назад се вглеждаш
отново в същата тъга...

© Йоанна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??