24 mar 2008, 9:58

Когато много те боли 

  Poesía » Filosófica
536 0 4
Когато много те боли,
колекция от клоуни си нареди,
задвижвана от тебе - кукла на конци.
И избери един от тях,
дано предпази те със смях,
или пък със това въвлича те във грях.

Когато много те боли,
ти избери един от тях.
В очите ти смъдят сълзи.
Сълзи от мъка или смях.
А ти си само кукла на конци.
Защо със него вършиш грях?...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??