24.03.2008 г., 9:58 ч.

Когато много те боли 

  Поезия » Философска
533 0 4
Когато много те боли,
колекция от клоуни си нареди,
задвижвана от тебе - кукла на конци.
И избери един от тях,
дано предпази те със смях,
или пък със това въвлича те във грях.

Когато много те боли,
ти избери един от тях.
В очите ти смъдят сълзи.
Сълзи от мъка или смях.
А ти си само кукла на конци.
Защо със него вършиш грях?...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??