Когато не искаш да спиш...
Потопи се спокойно в съня...
Аз ще дойда при теб във леглото...
Ще целувам врата ти... Плътта...
И ще свалям от тебе бельото..!
Усети ме..! Усети ми дъха...
С който в нощта те завивам...
По гърба ти, как с устни пълзя...
И страстта си по теб, как изливам..!
При тебе съм Аз..! И в съня...
Недей..! Не отваряй очите...
С Душата те Любя в нощта...
Тъй както се Любят... Звездите..!
Отпусни се..! И просто заспи...
Затвори си спокойно очите...
И Луната ми каза, че Бди...
Когато се Любим... С Душите.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
15.09.2022
London
© Калоян Христов Todos los derechos reservados