19.09.2023 г., 6:30 ч.

Когато не искаш да спиш... 

  Поезия » Любовна
466 2 2

Когато не искаш да спиш...

 

Потопи се спокойно в съня...

Аз ще дойда при теб във леглото...

Ще целувам врата ти... Плътта...

И ще свалям от тебе бельото..!

 

Усети ме..! Усети ми дъха...

С който в нощта те завивам...

По гърба ти, как с устни пълзя...

И страстта си по теб, как изливам..!

 

При тебе съм Аз..! И в съня...

Недей..! Не отваряй очите...

С Душата те Любя в нощта...

Тъй както се Любят... Звездите..!

 

Отпусни се..! И просто заспи...

Затвори си спокойно очите...

И Луната ми каза, че Бди...

Когато се Любим... С Душите.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

15.09.2022

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??