24 dic 2016, 11:54

Когато някой те обича 

  Poesía » De amor
825 1 7

 

Светът е толкова различен,
когато някой те обича...
Когато влюбено момиче,
в чакания мъж се врича!
Светът е толкова магичен,
когато някой, вместо с име
Любов вече те нарича...
И може обичта на прозореца,
без дъх да я изпише...
Когато някой ти държи ръцете
и без думи казва ти, че те
ОБИЧА!

© I. Gabrovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??