10 oct 2008, 9:30

Когато няма шанс 

  Poesía » De amor
604 0 5
Когато няма шанс за двама
да бъдат заедно във дните,
сърцата им, отричайки измамата,
прегръщат се с утеха във мечтите.
И тези мигове на щастие
изместват суматохата на времето
и от клюкарите крещящи
скриват в себе си на обичта им семето.
И с всеки следващ сън-мечта
то укрепва и израства,
и тъй се ражда любовта
на завист и омраза неподвластна.

© Виктория Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??