10.10.2008 г., 9:30 ч.

Когато няма шанс 

  Поезия » Любовна
561 0 5
Когато няма шанс за двама
да бъдат заедно във дните,
сърцата им, отричайки измамата,
прегръщат се с утеха във мечтите.
И тези мигове на щастие
изместват суматохата на времето
и от клюкарите крещящи
скриват в себе си на обичта им семето.
И с всеки следващ сън-мечта
то укрепва и израства,
и тъй се ражда любовта
на завист и омраза неподвластна.

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??