18 ago 2006, 12:18

Когато обещават синева 

  Poesía
658 0 0
Когато обещават синева

Когато обещават синева
очите са безкрайно земни.
Не се преструват на вода,
в която слънцето да се оглежда,
защото те самите са слънца –
тревисти, пръстени.
Когато обещават синева…

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??