18.08.2006 г., 12:18 ч.

Когато обещават синева 

  Поезия
655 0 0
Когато обещават синева

Когато обещават синева
очите са безкрайно земни.
Не се преструват на вода,
в която слънцето да се оглежда,
защото те самите са слънца –
тревисти, пръстени.
Когато обещават синева…

© Румена Румена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??