Когато обичаш
Когато обичаш, си като светло сияние,
златистият блясък в очите гори.
Като влюбена сянка,
любимият образ след тебе върви.
Тогава просто не си същият,
протягаш ръце и викаш света.
Като сянка отричаш греха си,
в нозете ти паднал така.
Когато си влюбен, просто замълчи ,
белотата на люляка гальовно притваря очи.
Като огърлица свети в очите ти,
когато си влюбен, просто си личи!
© Мария Todos los derechos reservados
Поздрав!