Apr 6, 2012, 10:36 AM

Когато обичаш 

  Poetry » Love
1052 0 2

 

Когато обичаш

 

Когато обичаш, си като светло сияние,

златистият блясък в очите гори.

Като влюбена сянка,

любимият образ след тебе върви.

 

Тогава просто не си същият,

протягаш ръце и викаш света.

Като сянка отричаш греха си,

в нозете ти паднал така.

 

Когато си влюбен, просто замълчи ,

белотата на люляка гальовно притваря очи.

Като огърлица свети в очите ти,

когато си влюбен, просто си личи!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??