Когато отворя бавно очи
В утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз виждам - отново си буден
и плахо милваш ме ти.
В утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз те виждам над мен изправен,
гледайки златните мои коси.
В утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз виждам как се съзираш
в моите нежни черти.
В утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз виждам как след съня ми,
ти бършеш моите сълзи.
В утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз чувам как пееш отново
и от радост гласът ти звънти.
B утрото на топлото лято,
когато отворя бавно очи,
аз виждам как поднасяш ми роза,
как отново глезиш ме ти.
В поредната утрин на същото лятo,
когато отново отварям очи,
аз чувам красивия ти, нежен глас,
как "Обичам те" шепти.
27.04.2006
© Инна Филипова Todos los derechos reservados
Браво!