29.12.2007 г., 7:58 ч.

Когато отворя бавно очи 

  Поезия » Любовна
1040 0 1
 

             Когато отворя бавно очи

 

 

 В утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз виждам - отново си буден

 и плахо милваш ме ти.

 

 В утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз те виждам над мен изправен,

 гледайки златните мои коси.

 

 В утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз виждам как се съзираш

 в моите нежни черти.

 

 В утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз виждам как след съня ми,

 ти бършеш моите сълзи.

 

 В утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз чувам как пееш отново

 и от радост гласът ти звънти.

 

 B утрото на топлото лято,

 когато отворя бавно очи,

 аз виждам как поднасяш ми роза,

 как отново глезиш ме ти.

 

 В поредната утрин на същото лятo,

 когато отново отварям очи,

 аз чувам красивия ти, нежен глас,

 как "Обичам те" шепти.

 

 

 27.04.2006

© Инна Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??