5 sept 2009, 14:05

Когато пари по прозорците ми ден... 

  Poesía
457 0 10

 

 

                                                                                          ... not as it's sold...

 

рисувам в бяло

гълъби

по жиците

 

по струните

на вятъра

звучи тъга

 

посипала съм

ноти над комините

 

а вятърът

пресипнал е…

 

в съня...

 

избрулва се

тъгата ми

по пръстите

 

гради във щрихи

залеза по мен

 

не е сънят

завръщане

към силите

 

когато пари

по прозорците ми…

 

ден

 

 

а струните

разлистват

партитурите

 

беззвучно

недоверие

мълчи

 

изпяти са

наесен

думите

 

които

времето 

твори...

 

и стеле себе си

във призрачна

премяна

 

една невидима

незряла

суета…

 

рисувам

петолиние

по пясъка

 

за да нотирам любовта…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??