16 nov 2022, 11:38

Когато се спуска нощта 

  Poesía » De amor
639 1 2
Когато се спуска нощта

 

Когато се спуска нощта,

към тебе пътувам.

Когато се спуска нощта,

за теб съществувам.

 

Когато се спуска нощта,

луната изгрява.

Когато се спуска нощта,

любов ни дарява.

 

Когато се спуска нощта,

светлосенки рисуват цветя.

Когато се спуска нощта,

занемяла с тъга красота…

 

Когато се спуска нощта,

навън се разхождат мечтите.

Когато се спуска нощта,

те нежно докосват душите.

 

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??