16 нояб. 2022 г., 11:38

Когато се спуска нощта 

  Поэзия » Любовная
649 1 2
Когато се спуска нощта

 

Когато се спуска нощта,

към тебе пътувам.

Когато се спуска нощта,

за теб съществувам.

 

Когато се спуска нощта,

луната изгрява.

Когато се спуска нощта,

любов ни дарява.

 

Когато се спуска нощта,

светлосенки рисуват цветя.

Когато се спуска нощта,

занемяла с тъга красота…

 

Когато се спуска нощта,

навън се разхождат мечтите.

Когато се спуска нощта,

те нежно докосват душите.

 

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??