1 feb 2023, 8:10

Когато се срещнем 

  Poesía » De amor
581 1 0

         

         Когато се срещнем

 

Когато се срещнем след дългата зима

и лято посипе пак златни лъчи,

когато усетя, че тебе те има,

със обич сърцето ми ти докосни!

 

Ще бъде вълшебно най-синьото лято,

ще греят за мене пак всички звезди

и всичко ще бъде безкрайно красиво,

защото отново обичаш ме ти.

 

Тогава душите ни път ще намерят,

любов ще открият във свят непознат

и нежно очите ни пак ще се смеят,

денят ни ще бъде и чуден, и млад.

 

Когато се срещнем след дългата зима

и лято посипе пак златни лъчи,

наричай ме само със думи любима

и с обич сърцето ми ти докосни!

 

                        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??