Когато се срещнем след дългата зима
и лято посипе пак златни лъчи,
когато усетя, че тебе те има,
със обич сърцето ми ти докосни!
Ще бъде вълшебно най-синьото лято,
ще греят за мене пак всички звезди
и всичко ще бъде безкрайно красиво,
защото отново обичаш ме ти.
Тогава душите ни път ще намерят,
любов ще открият във свят непознат
и нежно очите ни пак ще се смеят,
денят ни ще бъде и чуден, и млад.
Когато се срещнем след дългата зима
и лято посипе пак златни лъчи,
наричай ме само със думи любима
и с обич сърцето ми ти докосни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени