Когато си отиваш, бъди
тъжен.
Сведи очите си в тъга.
По-добре да ме излъжеш,
за да те запомня така.
Когато си отиваш, бъди
влюбен
вслушай се в моето сърце.
Илюзията ми не разтуряй - нека си
мисля, че съм желана от теб.
Когато си отиваш - помълчи,
със болка гледай ме в очите.
В гореща длан ръката ми вземи,
тъжи със мен, тъжи за дните,
в които бяхме с теб щастливи.
Когато си отиваш - запомни:
единствен ти целуван си със жар
от моите устни, след теб сърцето ми
ще замълчи, и да го владее друг - не ще
допусна.
© Меги Кралева Todos los derechos reservados