Jun 2, 2012, 2:47 PM

Когато си отиваш 

  Poetry » Love
586 0 2

Когато си отиваш, бъди

                                       тъжен.

Сведи очите си в тъга.

По-добре да ме излъжеш,

за да те запомня така.

Когато си отиваш, бъди

                                      влюбен

вслушай се в моето сърце.

Илюзията ми не разтуряй - нека си

мисля, че съм желана от теб.

Когато си отиваш - помълчи,

със болка гледай ме в очите.

В гореща длан ръката ми вземи,

тъжи със мен, тъжи за дните,

в които бяхме с теб щастливи.

Когато си отиваш - запомни:

единствен ти целуван си със жар

от моите устни, след теб сърцето ми

ще замълчи, и да го владее друг - не ще

                                                             допусна.

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря
  • Когато си отиваш, бъди

    влюбен

    вслушай се в моето сърце.

    Илюзията ми не разтуряй - нека си

    мисля, че съм желана от теб.

    Ето това много ми хареса...
Random works
: ??:??