6 mar 2023, 7:31

Когато свърши любовта 

  Poesía » De amor
714 0 5
        Когато свърши любовта

 

Когато свърши любовта,

когато чувството отмине,

в живота ми една тъга

по пътя ми ще ме настигне.

 

Когато свърши любовта,

сърцето ми ще е пустиня,

ще изгори във мен страстта,

нощта ще бъде само синя.

 

Ще бъде мрак от тишина,

той чувствата ми ще погуби…

Когато свърши любовта,

дори дъждът ще ме разлюби.

 

Когато свърши любовта,

ще мога ли да те открия!

Когато свърши любовта,

в дома ти искам да се скрия.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??