6.03.2023 г., 7:31 ч.

Когато свърши любовта 

  Поезия » Любовна
721 0 5
        Когато свърши любовта

 

Когато свърши любовта,

когато чувството отмине,

в живота ми една тъга

по пътя ми ще ме настигне.

 

Когато свърши любовта,

сърцето ми ще е пустиня,

ще изгори във мен страстта,

нощта ще бъде само синя.

 

Ще бъде мрак от тишина,

той чувствата ми ще погуби…

Когато свърши любовта,

дори дъждът ще ме разлюби.

 

Когато свърши любовта,

ще мога ли да те открия!

Когато свърши любовта,

в дома ти искам да се скрия.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??