14 sept 2013, 16:56

Когато те искам 

  Poesía » De amor
476 0 1

Когато те искам

 

Нежно притихвам, когато 

сърцето ми те търси.

Пресичат се кръстопътища,

когато ръцете ми 

ласкаво те откриват

с обич в дланите.

Рисувам те във влюбен стих,

когато си до мен.

Тогава те искам, до лудост.

И за миг времето спира

в късче сладка любов.

Когато те искам...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??