Когато те искам
Нежно притихвам, когато
сърцето ми те търси.
Пресичат се кръстопътища,
когато ръцете ми
ласкаво те откриват
с обич в дланите.
Рисувам те във влюбен стих,
когато си до мен.
Тогава те искам, до лудост.
И за миг времето спира
в късче сладка любов.
Когато те искам...
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Всички права запазени