28 jun 2006, 20:06

КОГАТО ТЕ НЯМА 

  Poesía
1806 0 14

КОГАТО ТЕ НЯМА

Когато те няма наблизо
две думи извират от мен,
изричам ги в тъмното бързо,
дъхът си усещам стаен.

Във мисъл изпращам до тебе
това,че обичам те днес.
В секундата тя ти занесе
писмо без посочен адрес.

Душата към твойта поглежда
и търси душа си близнак,
към нея политна с надежда,
намери я, ето - все пак.

Духовно си толкова близко,
а тяло от поглед далече.
Без теб от тревата по-ниско,
почувствах се в лятната вечер.


 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??